Lezen
Downloaden

De laatste editie online is 991 van 16 mei 2018.

Klaas Visser

Sinds het jaar 2015 is Klaas voorzitter bij stichting Rondom de Toren. Hij is hiervoor benaderd omdat Christ Verdaasdonk wegens gezondheidsredenen genoodzaakt was te stoppen. Klaas heeft het altijd een heel leuk blad gevonden en wil zich daar graag voor inzetten. Een blad speciaal voor Terheijden en Wagenberg, om de identiteit van deze twee dorpen te behouden.

Hij is tot 1 januari 2015 werkzaam geweest als rechercheur bij de Unit Zware Criminaliteit van de politie Midden- en West-Brabant, met de Nationale politie heet dit nu Zeeland/West-Brabant. Daarvoor was hij al iets meer dan een jaar met zogenaamd levensloop verlof.

Behoudens zijn vrouw Janet, kinderen met wederhelften en kleinkinderen is zijn hobby met de camper op pad gaan.

Hij hoopt als voorzitter van Rondom de Toren een even grote bijdrage te kunnen leveren als alle andere vrijwilligers die dit blad elke 14 dagen met heel veel enthousiasme uitbrengen. Heeft u opmerkingen of suggesties omtrent de invulling van uw blad, schroom niet en laat dit weten bij de redactie of bij hem persoonlijk.

e-mail  klaas@rondomdetoren.nl

telefoon  06 37555479

Klaas

Uitvaartzorg DrimmelenSchalk InterieurbouwGarage BastiaanseEdupreneurAannemersbedrijf Jaap Rasenberg'ToptiekskeTUI - Daniëlle DubbelmanPuf-FitZuylen Uitvaartverzorging