Lezen
Downloaden

De laatste editie online is 986 van 7 maart 2018.

Editie 987 van 21 maart 2018 zal hier binnenkort online staan!

Johan den Ridder

Binnen de stichting is Johan verantwoordelijk voor de acquisitie, het verwerven en het onderhouden van contacten met de adverteerders en sponsoren. In het jaar 2011 is Johan begonnen bij “De Toren”. Het blad dreigde opgeheven te worden als er geen nieuwe vrijwilligers bijkwamen. Hij vond dat zo'n blad dat al 33 jaar bestond niet mocht verdwijnen uit onze samenleving, aangezien er toch al zoveel wegviel met de bezuinigingen en het samenvoegen van verschillende gemeenten.

Johan

Het leukste aan stichting Rondom de Toren vindt hij dat door onze inspanning een reeds lang aanwezig zijnde gemeenteblad kan blijven bestaan zonder geld van de overheid.

Johan was voorheen directeur/mede eigenaar van een totaal installatiebedrijf; Gebr. Van Dijk Made B.V. Thans heeft hij nog een eigen adviesbureau J.M.M. den Ridder Management B.V. dat klanten adviseert en/of begeleidt op het gebied van installaties, elektra, alarm, brandmelding, domotica, verwarming en ventilatie, loodgieterswerken bij het verbouwen of bouwen van een woning of bedrijfspand. Hij is een rasechte Terheijdenaar, geboren en getogen in Terheijden. Getrouwd met Joke en heeft 2 kinderen; John en Patricia. In totaal 5 kleinkinderen; Jan, Koen, Sanne, Jasper en Bram.

Zijn overige hobby's en bezigheden zijn de biljartvereniging genaamd Keu's Genoeg, lezen, genieten in zijn vakantiewoning en zich blijven verdiepen in nieuwe technieken voor installaties.

De foto's zijn gemaakt tijdens een survival in Lapland.

e-mail  johan@rondomdetoren.nl

Johan